• کانال اوقاف استان زنجان در بله
  • کانال اوقاف استان زنجان در ایتا
لوگوی اوقاف

خبر ویژه

بيشتر

سه‌شنبه22آبان1403

12:01

14

تعمیر و مرمت امامزادگان

کاشیکاری گنبد امامزاده اسماعیل (ع) شهر ابهر زنجان به پایان رسید

کاشی‌کاری گنبد بنای امام‌زاده اسماعیل شناط ابهر با توجه به مرمت‌های موضعی قبلی که دچار آسیب در بدنه آن شده بود مجدداً کاشی‌کاری سنتی آن از سال گذشته آغاز و طی مراحل و پیگیری‌های متعدد و نیز حل شدن مشکلات آن امروز به پایان رسید

کاشی‌کاری گنبد بنای امام‌زاده اسماعیل شناط ابهر با توجه به مرمت‌های موضعی قبلی که دچار آسیب در بدنه آن شده بود مجدداً کاشی‌کاری سنتی آن از سال گذشته آغاز و طی مراحل و پیگیری‌های متعدد و نیز حل شدن مشکلات آن امروز به پایان رسید

میر علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ گفت:  این عملیات اجرایی با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان هزینه انجام شده است، افزود: امام‌زاده اسماعیل شناط یک پلان هشت ضلعی دارد که از درون به چهار ضلع تبدیل شده و طول هر ضلع آن نیز چهار و نیم متر است و دارای دو گونه تزئینات داخلی و بیرونی است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابهر با اشاره به اینکه امام‌زاده اسماعیل یکی از بناهای تاریخی، مذهبی در شهرستان ابهر و در ناحیه شناط واقع شده است، تصریح کرد: این مکان مقدس از ابعاد گوناگون اعم از فرهنگی، مذهبی و تاریخی مورد عنایت و توجه خیل کثیری از شهروندان، گردشگران و نیز زائران است.

وی با توضیح اینکه امامزاده اسماعیل بنایی است که در غرب شناط ابهر واقع شده‌ است، متذکر شد: این بنا به شماره ۱۰۱۴ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌ است و سبک معماری نشان‌دهنده احداث بنا در قرن نهم هجری است و تزئینات هم مربوط به دوره صفویه است.

علیمحمدی با تاکید براینکه موضوع حفاظت و مرمت همواره در جوامع مختلف و در موارد گوناگون از سطح خرد تا کلان مورد توجه بوده است، عنوان کرد: مبنا و پایه حرکت انسان به آینده در ادامه فعالیت گذشته معنا پیدا می‌کند و هم‌اکنون اقشار مختلفی که در طول تاریخ در این منطقه زندگی می‌کردند به این نقطه نظر رسیدند که نگه‌داری و مرمت این بنای ارزشمند تاریخی و مذهبی از اهم واجبات است چون پیام خود را از دل تاریخ به آیندگان خواهد رساند.

وی اظهار کرد: حفاظت و نگه‌داری از آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی موضوع تازه‌ای در فرهنگ سنتی ما ایرانیان نیست و ساخت مقبره و مکان‌های مذهبی از احترام والایی برخوردار بوده و مردم در نگه‌داری این‌گونه مکان‌ها نقش به‌سزایی را ایفا می‌کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابهر با بیان اینکه این بنا به‌مثابه ثروت فرهنگی باقی‌مانده از گذشتگان است، گفت: این یادگار باقی‌مانده مسئولیت حفاظت، نگهداری، صیانت و مرمت از آن به نسل‌های امروز و آینده سپرده خواهد شد

تصاویر

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 30702
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 42
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 12404445
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 1542