• کانال اوقاف استان زنجان در بله
  • کانال اوقاف استان زنجان در ایتا
لوگوی اوقاف

چهره ها

بيشتر

دوشنبه17دي1403

12:11

24

غفارخان احدی

مالکی که واقف شد

حاج غفار احدی ملاک و زمین دار بزرگ ابهر بیشتر زمین ها و املاک خود را در ابهر وقف امور خیر کرد تا عموم مردم از درآمد آن بهره مند شده و باقیات صالحاتی برایش باشد

حاج غفار احدی ملاک و زمین دار بزرگ ابهر بیشتر زمین ها و املاک خود را در ابهر وقف امور خیر کرد تا عموم مردم از درآمد آن بهره مند شده و باقیات صالحاتی برایش باشد



معرفی واقفین شاخص

زنده یاد غفار احدی فرزند دین محمد معروف به حاج غفار احدی و غفار خان احدی ، یکی از ملاکین بزرگ ابهر در قبل از انقلاب بود ،

او در سال ۱۳۶۶ شمسی با تنظیم وقف نامه در دفتر اسناد رسمی ، اکثر ملک و املاک خود و همسرش بانو زرین تاج اعلایی را وقف نیات مختلف عام المنفعه کرد.

از جمله وقفیات این مرد نیک اندیش می توان به وقف ششدانگ یا قسمتی از مزرعه شکرک ، قطعه زمین در مزرعه ناو ، ۳ دانگ مزرعه های قلمستان ، سمیران و باغ انگور ، حق آبه از قنات صدرالله امری ، قطعات زمین و باغ در شناط ، درسجین ، مزرعه نورین و باغ انگور در مزرعه عسلک و موارد مشابه دیگر اشاره کرد ، که عواید حاصله پس از کسر هزینه های لازم ، صرف کمک به ترویج علم و دانش، تامین مخارج دانش آموزان ، دانشجویان و طلاب ابهر و شناط ، ایجاد مراکز آموزشی در ابهر ، پرداخت هزینه‌های دارو و درمان بیماران نیازمند در ابهر ، کمک به ازدواج نیازمندان و ایتام و خیرات و مبرات عام صرف و خرج شود .

زنده یاد حاج غفار احدی تولیت این موقوفات را به اداره اوقاف شهرستان ابهر تفویض و علیرضا و عبداله احدی فرزندان خود را مسئول نظارت استصوابی بر امور وقف قرار داد.

یادش گرامی باد

#زنجان
#غفار_احدی
#حاج_غفار_احدی
#غفارخان_احدی
#شهرستان_ابهر
#واقف_شاخص
#شناط
#ابهر

تصاویر

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 30698
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 38
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 12404354
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 1451